Un nou complex Toyota la Oradea

Toyota a inaugurat la Oradea un nou complex multifuncţional de retail care oferă clienţilor Toyota servcii integrate: showroom, service şi piese de schimb.

Un nou complex Toyota la Oradea Un nou complex Toyota la Oradea
Noul centru Toyota are o suprafaţă de peste 2300 mp, din care 1000 mp de showroom, cu o capacitate de expunere a 25 de masini. Service-ul are  o suprafaţa de 525 mp si dispune de şapte lifturi, motoare de probă, tester pentru sistemul de frânare, pentru direcţie şi pentru suspensii, toate din cea mai nouă tehnologie şi la cele mai înalte standarde.

Centrul multifuncţional Toyota Oradea urmează celorlalţi parteneri Toyota din zona de vest care şi-au deschis centre tip 3S, Cluj, Timişoara şi Baia Mare. Este al 9-lea complex TOYOTA de acest tip din ţară şi al doilea ca mărime, după Toyota Bucureşti Nord.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.