Un nou Corvette în Transformers 2

Pe platourile de filmare ale noului film din seria Transformers a fost surprins un model total nou, despre care nu ştiu foarte multe, dar este considerat un prototip Corvette. Jalopnik.com a făcut public două poze noi ale conceptului.

Chevrolet Concept?Vehiculul argintiu este de un total mister, chiar dacă surse de pe platourile de filmare au afirmat că este un viitor concept Corvette. Este adevărat, multe din liniile modelului actual se regăsesc pe bolidul din imaginile surprinse, însă până la un anunţ oficial nu ne putem pronunţa cu exactitate. Alături de presupusul concept, avem şi poze noi cu versiunile modificate ale Chevroleturilor Beat şi Trax, prezentate anul trecut la New York Show.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.