Un nou dealer Opel în Bucureşti

Union Motors Car Sales este cel de-al 7-lea dealer al mărcii Opel deschis în Bucureşti şi este amplasat pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr.145, lângă podul Otopeni.

Un nou dealer Opel în Bucureşti Un nou dealer Opel în Bucureşti

Union Motors Car Sales, cel mai nou partener din reţeaua Opel, este localizat pe Şos. Bucureşti-Ploieşti la numărul 145, lângă podul Otopeni, şi vine să completeze oferta de servicii a mărcii pentru partea de nord a Bucureştiului.
"Ne bucurăm că un grup cu experienţa New Kopel, de care aparţine Union Motors Car Sales, a decis să investească în marca Opel. Este încă un indicator al succesului de piaţă pe care îl avem," a spus Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania. Reţeaua de parteneri Opel include 42 de centre, iar 40% din volumul vânzărilor este realizat în Bucureşti.
"Suntem onoraţi că Opel a decis să ni se alăture în acest parteneriat. Trebuie spus că acesta este rezultatul unei puternice relaţii de business, dezvoltată cu Opel de la intrarea New Kopel pe piaţa auto românescă, în 2005. Modelele Opel reprezintă aproape 25% din flota noastră, iar acest lucru se datorează faptului că sunt maşini de încredere, accesibile şi uşor de întreţinut", a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.
Union Motors Car Sales ocupă un spaţiu de peste 4.000 de metri pătraţi alocaţi pentru showroom, service şi depozit de piese de schimb, având un număr total de 100 angajaţi, număr care se aşteaptă să crească în viitor.
Investiţia în noul distribuitor Opel a atins o valoare de 6 milioane de euro.
Timp de 5 luni, Opel a înregistrat creşteri consecutive de volum, culminând în iulie cu înregistrarea celei mai mari cote de piaţă lunare avută în România, de 6,58%.
Performanţele sunt puternic susţinute de aprecierea cu are au fost primite noile modele. Noua generaţie Opel Astra dar şi Opel Insignia, maşina care a deschis noua linie de design a Opel schimbând complet perspectiva, au fost primite la fel de entuziast ca şi în restul Europei - ambele se clasează constant în top 3 vânzări din segmentul lor în ţara noastră. Dotat cu soluţii revoluţionare de funcţionalitate şi ergonomie, noul Opel Meriva va contribui în perioada următoare la menţinerea acestor rezultate prin utilitatea deosebită pe care o oferă familiilor.
Opţiunea de garanţie extinsă şi noua ofertă Opel Service 4+ vin să întărească încrederea în produsele mărcii. Din luna august a acestui an, modelele Opel mai vechi de 4 ani beneficiază de un program permanent constând în pachete avantajoase la operaţiile de revizie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.