Un nou dealer Opel în Cluj

Noul dealer comercializează toate modelele Opel disponibile pe piaţa din România, inclusiv întreaga gamă de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde autoutilitarele Combo, Vivaro şi Movano.

Un nou dealer Opel în Cluj Un nou dealer Opel în Cluj

Noul partener Opel în judeţul Cluj este ATP Motors, cu sediul în comuna Sânnicoară. Noul dealer comercializează toate modelele Opel disponibile pe piaţa din România, inclusiv întreaga gamă de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde autoutilitarele Combo, Vivaro şi Movano.

Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb şi accesorii Opel.

„Acesta este al cincilea an de creştere pentru Opel în România. Evoluţia excelentă din ultimii ani s-a bazat pe o gamă de modele care aduc tehnologii noi în segmentul autovehiculelor de volum, o ofertă competitivă şi pe adaptarea continuă a reţelei de distribuitori, astfel încât să putem răspunde cât mai bine solicitărilor clienţilor noştri. Urmărind aceeaşi strategie, astăzi anunţăm un nou partener în judeţul Cluj, ATP Motors.” Cristian Milea, Country Director Opel România.

Opel s-a extins deja în regiunea de nord-vest a ţării ne-am impus deja prin rezultatele centrului de la Baia Mare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.