Un nou joc pe telefonul tău mobil - Race of Champions!

Cei care vor avea un smartphone vor putea “concura” în Cursa Campionilor, promit organizatorii acestui eveniment.

Un nou joc pe telefonul tău mobil - Race of Champions! Un nou joc pe telefonul tău mobil - Race of Champions!

Nu oricine poate participa la Cursa Campionilor mai ales că trebuie să câştigi cel puţin un titlu ca să poţi participa la acest eveniment. Aşa că, organizatorii acestei competiţii care adună, în fiecare an, o mulţime de talente din motorsport, vor să lanseze propriul joc Race of Champions. Acesta va putea fi jucat de toţi cei care au în posesia lor un smartphone ce foloseşte sistemul de operare iOS sau Android.

Jucătorii vor dispune de trasee şi maşini, asemeni celor din ediţiile trecute ale adevăratului RoC, şi vor beneficia de ajutorul unor piloţi de raliu legendari ca Michele Moutan sau Marc Duez.

Momentan, jocul este în curs de dezvoltare, de el ocupându-se studioul Invictus din Ungaria. Lansarea este programată pentru luna octombrie, când va putea fi downloadat de pe magazinul online App Store sau Android.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.