Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe a fost desemnat cel mai valoros 4x4 („Best Value 4x4 of the Year”) în Anglia, premiul fiind acordat de revistele de specialitate din Marea Britanie.

Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe

În concordanţă cu părerea experţilor, Hyundai Santa Fe este alegerea perfectă pentru călătorii aventurieri. Modelul a fost numit "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" ("Best Value 4x4 of the Year") de juriul Caravan and Camping Club, What Car? şi Practical Caravan.

Steve Fowler, redactor şef al revistei What Car? a explicat motivul pentru care Santa Fe a fost desemnat câştigător: "Santa Fe îşi merită într-adevăr premiul pentru cel mai valoros 4x4. Realizezi că Sante Fe dispune de capacităţi de remorcare bune după numai câtiva kilometri parcurşi, însă îţi poţi da seama cât de bună este alegerea abia dupa ce iei în considerare şi oferta de preţ."

Hyundai Santa Fe porneşte în România de la preţul de 29.738 euro cu toate taxele incluse pentru varianta de echipare Style şi poate fi comandată cu 5 sau 7 locuri şi transmisie manuală sau automată în 6 trepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.