Un nou record mondial doborât de Mazda MX-5

Autor: Andrei Nan 18 iun. 2013 Știri auto
Un nou record mondial doborât de Mazda MX-5

1.450 de participanţi au contribuit la tentativa de record, care l-a doborât pe cel existent pentru “cea mai lungă paradă de modele Mazda” – 459 Mazda MX-5 – acesta fiind stabilit în Essen, Germania, în 2010.

Parada de MX-5, desfăşurată într-un peisaj fascinant, a avut în frunte o versiune spectaculoasă MX-5, modelul de curse a celei de-a treia generaţii, avându-l la volan pe prezentatorul TV olandez Allard Kalff, iar pe locul din dreapta pe Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe. Mai târziu, după doborârea recordului, Guyton a primit certificatul oficial, oferit de juratul Guinness World RecordsTM Pravin Pate.

Pe parcursul evenimentul MAX-5 2013, Centrul de Teste RDW din Lelystad a fost dedicat în întregime mărcii japoneze şi experienţei Mazda. Activităţile au inclus demonstraţii ale piloţilor Cupei Ribank Mazda MaX5 şi ale modelului Mazda3 20B cu 3 rotoare deţinut de familia belgiană de piloţi Van Herck. Participanţii au avut, de asemenea, oportunitatea să testeze noua tehnologie Mazda i-ACTIVESENSE pe circuit sau să se distreze într-unul dintre simulatoarele de curse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide