Un nou showroom Mazda în zona de nord a ţării

Prin intermediul ATP Exodus toate modelele Mazda vor fi disponibile de acum şi în Baia Mare, judeţul Maramureş, compania asigurând atât servicii de vânzări prin noul showroom, cât şi operaţiuni de service prin unităţile proprii.

Un nou showroom Mazda în zona de nord a ţării Un nou showroom Mazda în zona de nord a ţării

"ATP Exodus este cel de-al 13-lea dealer Mazda pe piaţă, urmând să consolideze poziţia companiei în zona de nord şi nord-vest a ţării, iar showroom-ul nou inaugurat este al 16-lea unde doritorii pot testa modelele Mazda" a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Noua locaţie dedicată Mazda va avea o suprafaţă de 350 de mp şi va găzdui modele precum Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-7 şi MPV-ul Mazda5. Totodată ATP Exodus pune deja la dispoziţia clienţilor o flotă de test compusă din Mazda2, Mazda3 şi Mazda6, urmând ca aceasta să fie completată pe parcurs cu toate modelele populare pentru piaţa locală. ATP Exodus este un nume recunoscut în industria auto pe plan regional, având o experienţă de aproape 3 ani în comercializarea de autovehicule şi operaţiuni de service.

Showroom-ul ATP Exodus este situat în oraşul Baia Mare, la adresa B-dul Bucureşti, nr. 65 şi este deschis publicului de luni până vineri între orele 9 şi 18, iar sâmbătă între orele 9 şi 14. Drive teste se pot programa deja la numărul 0362.413.222.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.