Un nou teaser pentru BMW Seria 1 M

Pentru a-i ţine şi mai mult în suspans pe fani, cei de la BMW vin cu un nou teaser pentru cea mai puternică versiune a celui mai mic BMW: Seria 1 M.

Teaser BMW Seria 1 MDa, ştim că sunteţi nerăbdători să vedeţi odată mica bombă BMW Seria 1 M, însă departamentul de marketing al bavarezilor doreşte să prelungească suspansul cât mai mult.

De această dată, este vorba de un scurt video, în care putem vedea puţin din ceea ce înseamnă kitul exterior propus pentru mica bombă alb-albastră. Nu suficient, dar tot mai bine decât nimic...

Urmând a beneficia de un twin-turbo de circa 350 CP, BMW Seria 1 M va avea o cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi va ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde. În plus, se anunţă că maşina va avea un comportament sportiv foarte agresiv, fără rival în clasa lui.

Noul BMW Seria 1 M nu a avut premiera oficială cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, deci zvonurile care anunţau că maşina nu va fi lansată mai devreme de iarna lui 2011, la Salonul Auto Detroit 2011, se pare că prind contur.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.