Un nou teaser pentru Renault Clio 4, în aşteptarea Salonului Auto Paris 2012

Cea mai importantă premieră mondială a Salonului Auto Paris 2012 va fi, fără îndoială, noua generaţie Renault Clio 4. Aşa încât departamentul marketing a dat startul campaniei de... teasere. Va fi, oare, noul Renault Clio 4 o revelaţie?

Un nou teaser pentru Renault Clio 4, în aşteptarea Salonului Auto Paris 2012 Un nou teaser pentru Renault Clio 4, în aşteptarea Salonului Auto Paris 2012

Primul teaser cu noua generaţie Renault Cio 4 a apărut încă de acum un an, fiind vorba despre un detaliu al părţii frontale, unde sigla masivă tronează pe un calandru de dimensiuni reduse, conform noii imagini de marcă inaugurate de conceptul Renault DeZir.

De atunci, în presă au apărut diverse zvonuri, informaţii şi imagini spion sau randări, aşa încât spiritele sunt destul de agitate înaintea Salonului Auto Paris 2012, unde noul Renault Clio 4 urmează a debuta în mod oficial. Pentru moment, francezii ne mai testează răbdarea cu o imagine teaser - partea din spate, unde se observă linia inferioară a geamurilor laterale, precum şi o parte din stop.

Se pare că noul Renault Clio mizează pe soluţia integrării mânerului pentru uşile spate în rama geamurilor, ceea ce ar urma să îi confere noului Clio o alură sportivă, în stil coupe, muchia proeminentă din spate având şi ea un cuvânt de spus în această direcţie. Cu alte cuvinte, noul Clio 4 va emite pretenţii serioase life-style.

Ca dimensiuni, noul Clio va creşte în lungime cu 2 cm, ajungând la 4,05 metri, însă masa totală va fi mai redusă. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 vor fi mai reduse graţie adoptării în serie a sistemului Stop&Start pentru toată gama de motorizări, iar nivelul de echipare va fi neobişnuit de bogat pentru clasa mică.

Mai multe detalii şi imagini vom avea doar în toamnă, în preajma salonului parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.