Un nou tip de airbaguri pentru cap

TRW a lansat un nou tip de airbag pentru cap şi torace destinat folosirii în automobile cabrio. Intrarea în producţia de serie va avea loc la finalul acestui an.

Un nou tip de airbaguri pentru cap Un nou tip de airbaguri pentru cap

La cât de multe airbaguri au apărut până acum te aştepţi că întreaga maşină să fie înţesată cu aşa ceva. Ba chiar există şanse să se inventeze un constum gonflabil care în timpul unui accident te-ar transforma în Bibendum. Cea mai noua invenţie în domeniul siguranţei o reprezintă airbagul pentru cap şi torace destinat automobilelor cabrio ce nu se montează ca până acum în stâlpi, ci în scaun.

Alexander Heilig, directorul tehnic al TRW Automotive Occupant Safety Systems a declarat: "Sistemul de protecţie pentru cap TRW are un design inovator cu doua airbaguri separate pentru cap şi torace. Acesta este realizat să intervină în cazul unui impact lateral sau al unei răsturnări. Cele două module lucrează independent în funcţie de zona de proecţie, dar sunt declanşate de acelaşi senzor."


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.