Un nou trailer pentru filmul Mad Max: Fury Road. Să vină nebunia! VIDEO

Mai este o lună de zile până când cel mai nou film din seria Mad Max va ajunge în cinematografe. Aşa că nu avem altceva de făcut decât să savurăm trailerul (lung) proaspăt lansat.

Un nou trailer pentru filmul Mad Max: Fury Road. Să vină nebunia! VIDEO Un nou trailer pentru filmul Mad Max: Fury Road. Să vină nebunia! VIDEO

În cazul în care nu ştiai deja, anul acesta o să apară un nou film din seria Mad Max, care se numeşte Fury Road. Şi, în dulcea tradiţie a primelor opere cinematografice Mad Max, cel mai nou titlu o să fie presărat din belşug cu nebunie. Curată nebunie. Iar trailerul de mai jos e dovada că o lume care a uitat de civilizaţie e orice altceva decât plictisitoare.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.