Un oficial Renault vorbeşte despre Dacia electrică. "Va fi şocant de accesibilă”

Dacia este cunoscută pentru oferirea unora dintre cele mai ieftine maşini de pe piaţa din Europa

Un oficial Renault vorbeşte despre Dacia electrică. "Va fi şocant de accesibilă” Un oficial Renault vorbeşte despre Dacia electrică. "Va fi şocant de accesibilă”

Dacia este cunoscută pentru oferirea unora dintre cele mai ieftine maşini disponibile pe pieţele europene şi britanice. Dacia Sandero este cea mai ieftină maşină care poate fi cumpărată în Regatul Unit, iar Dacia Duster este cel mai ieftin SUV. 

Acest aspect nu se va schimba nici când vine vorba despre maşinile electrice, potrivit lui Jean Christophe Kugler, Executive Vice President al Groupe Renault.

El le-a jurnaliştilor britanici de la Express, în 2017, că orice vehicul electric produs de compania sa va respecta principiile de bază ale mărcii Dacia. "Va fi şocant de accesibilă”, a spus el.

"Vom profita de tehnologia pe care o are deja Alianţa, şi o vom adapta pentru Dacia”, spune Kugler referindu-se, probabil, la cea folosită în prezent pe Renault Zoe, care este o maşină electrică destul de accesibilă. 

Publicaţia Express speculează că Dacia electrică va apărea în 2020-2021.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.