Un opel, un peugeot şi un saab protestează

Autor: Oraan Mărculescu 13 iul. 2007 Știri auto
Un opel, un peugeot şi un saab protestează

Mihai, Florin şi Nicoleta au tras un semnal de alarmă pentru economisirea apei pe perioada secetei care s-a abătut asupra Romaniei.

Deşi Mihai îşi răsfăţa Peugeot-ul 407 cu duşuri reci de câteva ori pe săptămână, de la declararea stării de secetă, acesta a renunţat la vizitele la spălătoriile auto.

Florin şi-a cumpărat de curând un Saab 93 Cabrio, de culoare roşie, pe care îl adoră. Chiar şi aşa, noul cabriolet va trebui să suporte căldura şi praful şi să protesteze împotriva consumului excesiv de apă, alături de Peugeot-ul lui Mihai şi Opelul Nicoletei.

Nicoleta este posesoarea unui Opel Tigra Twin Top de culoare bleu, care străbate străzile aglomerate şi încinse ale Capitalei, fără a plânge după un strop de răcoare.

“Cu apa economisită de la o spălare de autoturism poţi, de exemplu, să asiguri apa potabilă pentru o familie timp de o săptămână, iar dacă numărul celor care renunţă la spălatul maşinii ar creşte, rezultatele ar putea fi remarcate şi chiar gestul nostru, al tuturor, ar însemna ceva” spune Florin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide