Un parc auto cu peste 50 de maşini de colecţie a ars în întregime - VIDEO

Maşinile din acest parc au fost folosite la filmările unui serial pentru HBO numit "I Know This Much Is True”.

Un parc auto cu peste 50 de maşini de colecţie a ars în întregime - VIDEO Un parc auto cu peste 50 de maşini de colecţie a ars în întregime - VIDEO

Un parc auto cu maşini la mâna a doua a fost cuprins de flăcări în Ellenville, New York. Din păcate, nu era vorba despre nişte maşini banale, ci mai degrabă de o colecţie care adăpostea zeci de maşini produse în anii 1990, modele precum Chevrolet Camaro şi Corvette.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, însă toate vehiculele au fost incinerate. Presa locală estimează că peste 50 de vehicule au fost distruse.

Maşinile din acest parc au fost folosite la filmările unui serial pentru HBO numit "I Know This Much Is True”.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.