Un pasionat de design a creat un supercar* electric cu doar 4.300 €

În acest context, termenul „supercar” se atribuie strict esteticului. Maşina nu poate merge, de fapt, pe stradă.

Un pasionat de design a creat un supercar* electric cu doar 4.300 € Un pasionat de design a creat un supercar* electric cu doar 4.300 €

Această poveste vine să confirme că nimic nu e stupid dacă îţi pasă. Chen Yinxi, un tânăr chinez pasionat de design, a creat, în doar jumătate de an, minunăţia pe care o vezi mai sus. A dus-o la Hainan International Automotive Industry Exhibition - o expoziţie cu tematică automobilistică - şi a furat toate luminile reflectoarelor. La cum arată sistemul de deschidere al portierelor nici nu avea cum să fie altcumva.

Însă preţul de producţie de 4.300 € (30.000 yuani) indică faptul că maşina este un show-offer redutabil şi doar atât. Sub caroseria unduioasă se află un tren de rulare electric, unul care nu prea face cinste nici maşinilor electrice. Maşina prinde maxim 60 km/h şi nu poate fi omologată pentru drumurile publice.

Tânărul speră ca prin creaţia sa să capteze interesul producătorilor de automobile şi/sau să-şi recupereze cheltuiala prin închirierea maşinii pentru şedinţe foto.

via Mirror

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.