Un pic de pastă, freci cu o periuţă şi maşina ta e din nou ca nouă

Cum să-ţi întreţii maşina cu pastă de dinţi

Un pic de pastă, freci cu o periuţă şi maşina ta e din nou ca nouă Un pic de pastă, freci cu o periuţă şi maşina ta e din nou ca nouă

Chiar dacă o maşină trebuie să miroasă frumos înăuntru, nu înseamnă că trebuie să o dai cu pastă de dinţi. Nu-i va împrospăta respiraţia dinăuntru şi nici gazele de eşapament. Pasta de dinţi este însă un detergent şi polish miraculos pentru multe dintre componentele maşinii tale. Iată mai jos un film care te învaţă cum să cureţi elemente exterioare şi interioare cu pastă de dinţi ca să le faci ca noi.

TUTORIAL COSMETIZARE CU PASTĂ DE DINŢI

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.