Un pilot din State reuşeşte să aterizeze pe autostradă fără să omoare pe nimeni [VIDEO]

Unul din scenariile de coşmar - atât pentru piloţi, cât şi pentru şoferi - este o aterizare forţată pe o autostradă circulată. Pilotul acesta a reuşit să-l parcurgă fără complicaţii tragice.

Un pilot din State reuşeşte să aterizeze pe autostradă fără să omoare pe nimeni [VIDEO] Un pilot din State reuşeşte să aterizeze pe autostradă fără să omoare pe nimeni [VIDEO]

Din cauza unei pene de motor, un pilot din Statele Unite a trebuit să aterizeze forţat pe o autostradă din New Jersey. Nu vorbim de scenarii de film în care piloţii reuşesc să găsească un petic de autostradă gol (ca să vezi) şi aterizează, ci un scenariu cât se poate de real, în care un pilot face tot ce poate pentru a se salva pe el (şi a-i salva şi pe pasageri).

Cu toate că filmarea nu este una dintre cele mai clare, se poate vedea cu uşurinţă cum încearcă să ocolească maşinile şi să pună avionul la pământ în acelaşi timp. Eforturile sale au fost răsplătite cu următoarea statistică: nicio persoană decetată, nicio persoană rănită grav în urma procedurii.

(eu, între timp, am să încetez să mă mai laud că am reuşit să obţin aurul la Şcoala de Pilotaj GTA V)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.