Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina de serviciu într-o intersecţie

Autospeciala în care se afla un poliţist s-a răsturnat într-o intersecţie după ce a fost lovită de o altă maşină.

Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina de serviciu într-o intersecţie Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina de serviciu într-o intersecţie

Un autoturism al Inspectoratului de Poliţie Prahova a fost implicat într-un accident miercuri dimineaţă.

Autospeciala în care se afla un poliţist s-a răsturnat într-o intersecţie după ce a fost lovită de o altă maşină. Conform primelor cercetări, poliţistul care se afla la volan ar fi consumat alcool.

Poliţistul era în timpul serviciului şi nu avea semnale acustice si luminoase în funcţiune.

Chiar dacă nu s-au înregistrat victime poliţistul din Prahova este achetat de superiorii săi pentru consum de băuturi alcoolice la volan în timpul serviciului. 

Sursă: Digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.