Un poliţist îl loveşte cu capul în gură pe un şofer de autobuz după o banală şicană în trafic - VIDEO

Bărbatul lovit s-a prăbuşit şi a rămas întins câteva minute pe asfalt.

Un poliţist îl loveşte cu capul în gură pe un şofer de autobuz după o banală şicană în trafic - VIDEO Un poliţist îl loveşte cu capul în gură pe un şofer de autobuz după o banală şicană în trafic - VIDEO

Un agent de poliţie a avut un conflict cu un şofer al regiei de transport Braşov. Agentul l-a urmărit apoi până în autobază pe şofer şi l-a lovit cu capul în zona feţei.

Angajatul Regiei de Transport s-a prăbuşit pe asfalt şi a rămas întins câteva minute.

La plecarea din autobază, poliţistul s-a îndreptat cu maşina spre un grup de angajaţi ai regiei de transport, care au încercat să-l oprească. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.