Un Porsche 356 Coupe din 1952 aflat într-o stare deplorabilă se vinde cu 73.000 de euro - GALERIE FOTO

Cabina are o poveste similară. Cantităţi uriaşe de rugină sunt vizibile de-a lungul podelei, iar uşile şi toate suprafeţele interioare trebuie reconstruite.

Un Porsche 356 Coupe din 1952 aflat într-o stare deplorabilă se vinde cu 73.000 de euro - GALERIE FOTO Un Porsche 356 Coupe din 1952 aflat într-o stare deplorabilă se vinde cu 73.000 de euro - GALERIE FOTO

Acest Porsche 356 Coupe din 1952 are nevoie disperată de un tratament împotriva ruginii şi... îşi caută o nouă casă. Chiar dacă arată jalnic, maşina se vinde cu un preţ fabulos: 82,500 (aproximativ 73,330 de euro).

Primul lucru pe care îl puteţi observa în legătură cu anunţul de pe eBay este preţul destul de mare pentru o maşină care nu este funcţională şi care are nevoie de o restaurare completă.

Totul, de la panourile exterioare ale caroseriei la roţi, este acoperit de rugină. De asemenea, de pe maşină lipsesc stopurile originale, precum şi emblemele Porsche.

Cabina are o poveste similară. Cantităţi uriaşe de rugină sunt vizibile de-a lungul podelei, iar uşile şi toate suprafeţele interioare trebuie reconstruite. Readucerea acestui Porsche 356 la starea iniţială va fi foarte laborioasă şi costisitoare. 

Cu toate acestea, dacă acest 356 este readus la fosta sa glorie s-ar putea dovedi a fi un proiect destul de profitabil. În momentul de faţă un Porsche 356 se vinde pentru mai mult de 200.000 de dolari (aproximativ 177,770 de euro).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.