Un Porsche 356 Coupe din 1952 aflat într-o stare deplorabilă se vinde cu 73.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 apr. 2019 Știri auto

Acest Porsche 356 Coupe din 1952 are nevoie disperată de un tratament împotriva ruginii şi… îşi caută o nouă casă. Chiar dacă arată jalnic, maşina se vinde cu un preţ fabulos: 82,500 (aproximativ 73,330 de euro).

Primul lucru pe care îl puteţi observa în legătură cu anunţul de pe eBay este preţul destul de mare pentru o maşină care nu este funcţională şi care are nevoie de o restaurare completă.

Totul, de la panourile exterioare ale caroseriei la roţi, este acoperit de rugină. De asemenea, de pe maşină lipsesc stopurile originale, precum şi emblemele Porsche.

Cabina are o poveste similară. Cantităţi uriaşe de rugină sunt vizibile de-a lungul podelei, iar uşile şi toate suprafeţele interioare trebuie reconstruite. Readucerea acestui Porsche 356 la starea iniţială va fi foarte laborioasă şi costisitoare. 

Cu toate acestea, dacă acest 356 este readus la fosta sa glorie s-ar putea dovedi a fi un proiect destul de profitabil. În momentul de faţă un Porsche 356 se vinde pentru mai mult de 200.000 de dolari (aproximativ 177,770 de euro).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide