Un Porsche 911 de colecţie este de vânzare. Kilometrajul îl face irezistibil - GALERIE FOTO

Exemplul pe care îl vedeţi ...

Un Porsche 911 de colecţie este de vânzare. Kilometrajul îl face irezistibil - GALERIE FOTO Un Porsche 911 de colecţie este de vânzare. Kilometrajul îl face irezistibil - GALERIE FOTO

Porsche ne-a uimit cu conceptul 911 Speedster prezentat săptămâna trecută la aniversarea a 70 de ani. Celor care şi-l doresc nu le putem spune că acesta va intra în faza de producţie, pentru că nu ştim asta sigur, dar ce le recomandăm este să-şi îndrepte atenţie spre vechea generaţie.

Iubitorii lui 911 Speedster au la dispoziţie această ofertă, de exemplu: este vorba de o versiune cu două locuri a modelului 911 Cabriolet, o raritate printre modelele 911 existente. Prima versiune a apărut în 1989, pe baza originalului 911. Al doilea a venit în '93, iar al treilea în 2011.

Citeşte şi 

 
 

Exemplul pe care îl vedeţi aici este unul din cele 936 de exemplare fabricate. S-a bazat pe modelul Carrera 2, dar cu un spate şi o capotă faţă mai netede, un parbriz mai lăsat şi un spoiler electric care se ridică la viteze mai mari de 50 de mile pe oră. Acesta are un motor de 6,6 litri, aspirat natural, trimiţând 247 cai putere pe roţile din spate printr-o cutie manuală cu cinci trepte.

A ieşit din fabrica vopsit în Guards Red, având scaune de piele de aceeaşi culoare. A fost livrat unui client din California, care a păstrat-o încă de atunci. Proprietarul a curculat cu ea 1,500 de mile (2414 km) şi îl scoate acum la licitaţie la casa RM Sotheby's

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.