Un Porsche GT3 RS cu emisii ZERO

Pentru că azi este ziua copilului am decis să fac o incursiune în universul auto al copiilor mari. De departe cel mai „copil” om mare pare a fi Ion Camborrado şi a sa jucărie.

Probabil cel mai prietenos 911 GT3 RS cu mediul ambiant, şi poate cel mai avansat din punct de vedere tehnic. Are la bază un şasiu care depăşeşte cu mult resursele tehnice ale constructorului german. Vorbim despre o nouă metodă de sudare a şasiului, mai mult de un adeziv special materializat sub formă de bandă adezivă.

Printre materialele exotice utilizate la realizarea acestui bolid mai putem enumera colile de hârtie şi foliile de aluminiu. Propulsia în acest caz este asigurată de un boxer uman poziţionat central - stânga. Puterea este de un cal pedală, în timp ce cuplu depinde de antrenamentul pilotului. Totuşi ecologia se plăteşte, iar în acest caz este vorba de cel mai lent Porsche. Oricum evoluţia de pe circuitul Salzburgring este impresionantă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.