Un posibil Top 10 al celor mai dorite maşini din lume

Pentru un împătimit auto, jocul ăsta are de multe ori tentă sadică. „Dacă ai putea să-ţi alegi o singură maşină (fără să-ţi faci griji de bani), care ar fi aceasta?”. Iată aici câteva sugestii care să te ajute...

Un posibil Top 10 al celor mai dorite maşini din lume Un posibil Top 10 al celor mai dorite maşini din lume

Singer 911

Americanii de la Singer sunt cei mai renumiţi restauratori de Porsche-uri 911 clasice. În timp ce încearcă să păstreze designul cât mai natural cu putinţă, Singer se foloseşte de vaste cunoştinţe pentru a aduce în actualitate binecunoscutul model Porsche.

Când vorbim de Porsche-uri clasice ne referim la era pre-turbo. Zi-ne că nu ţi-ar plăcea, aşadar, să deţii un Porsche cu motor aspirat, dar care să dispună de toată tehnologia şi confortul unei maşini de zi-cu-zi. Unii ar numi asta „viaţa perfectă”.

 

Ferrari 250 GTO

(Aproape) toate Ferrari-urile sunt maşini superbe iar 250-ul se află în topul listei iubitorilor mărcii. Dacă are şi acronimul GTO (Gran Turismo Omologato, care îţi sugerează că maşina a fost construită pentru stradă, pentru tine, doar pentru ca modelul să poată fi înscris de Ferrari în campionate oficiale) este, practic, irezistibil.

... nu că nu ai fi gândit asta doar uitându-te la imaginea de mai sus. Dacă ar fi să păşim un pic în afara jocului şi să ne gândim la faptul că anul trecut cineva a plătit peste 50 de milioane de dolari pe un exemplar din ăsta, am putea spune că este o maşină „de vis” din toate punctele de vedere.

 

Honda NSX-R

NSX a fost demonstraţia niponilor în faţa maşinilor sport italieneşti (în speţă Ferrari) şi nemţeşti (vorbim de Porsche). Honda şi-a dorit să vină cu o maşină de zi-cu-zi care să rivalizeze cu performanţele unui Ferrari, dar care să fie mai accesibilă ca preţ. Iar varianta Type R sugera valenţe sportive şi mai mari.

Motorul V6 de 3,2 litri livra 280 de cai-putere şi propulsa maşina de la 0 la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde. În plus, Honda NSX l-a avut ca ambasador pe Ayrton Senna. Din câte de amintim, lui Ayrton îi plăceau maşinile rapide...

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.