Un post de radio distruge un Porsche Boxster

Un post de radio finlandez a dat drumul unui Porsche Boxster să pice în gol de la 30 de metri în cadrul unei campanii publicitare.

Concursul organizat de cei de la Nrj Station s-a numit "Cash or Crash", ascultătorii putând să voteze ori să căştige ori să distrugă maşină. Peste 54% din aceştia au ales ultima parte, iar încheierea concursului a avut loc acum două zile într-o parcare din Finlanda. A se observa totuşi măsurile sporite de siguranţă, de la distanţa foarte mare de la locul accidentului până la populaţia venită să asiste la acest spectacol "macabru" până la folia cu care a fost învelită maşina pentru a evita împrăştierea diferitor piese desprinse la impact.

Chiar dacă modelul era unul din prima generaţie, ne-ar fi plăcut totuşi mai mult să-l căştige cineva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.