Momentul în care un preot a lovit un pieton intenţionat cu maşina – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 02 oct. 2019 Știri auto
Momentul în care un preot a lovit un pieton intenţionat cu maşina – VIDEO

Un preot din Piteşti a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar. Anterior, acesta avusese un schimb de replici cu pietonul, transmite MEDIAFAX. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, un bărbat de 42 de ani din Piteşti a fost reţinut, fiind bănuit de tentativă de omor. „Din cercetări, poliţiştii au stabilit că astăzi (marţi – n.r.) bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, în mod intenţionat cu maşina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, a transmis Poliţia Argeş.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul este un preot din Piteşti. Accidentul s-a produs pe Bulevardul I.I. Bratianu.

Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au stabilit că cei doi bărbaţi s-au certat, iar când pietonul a ajuns pe trecere, în dreptul maşinii, şoferul l-a lovit intenţionat. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriaţii şi o contuzie la picior şi a fost transportată la spital.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide