Un producător de interioare auto de talie internaţională deschide o fabrică în Bulgaria

Compania intenţionează să construiască o fabrică în Bulgaria

Un producător de interioare auto de talie internaţională deschide o fabrică în Bulgaria Un producător de interioare auto de talie internaţională deschide o fabrică în Bulgaria

Compania germană BADER, unul dintre cei mai mari producători de interioare auto din lume, va crea 700 de noi locuri de muncă în regiunea Ruse din Bulgaria, relatează Novinite.

Compania intenţionează să construiască o fabrică în Bulgaria a cărei producţie ar urma să înceapă în cea de-a două jumătate a anului viitor. Producătorul german are peste 11.300 de angajaţi şi unităţi de producţie pe cinci continente. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.