Un puşti de 3 ani face drift-uri la volanul unui BMW. VIDEO

În mod normal, atunci când ne gandim la un copil de trei ani conducând o maşină ...

Un puşti de 3 ani face drift-uri la volanul unui BMW. VIDEO Un puşti de 3 ani face drift-uri la volanul unui BMW. VIDEO

 


În mod normal, atunci când ne gandim la un copil de trei ani conducând o maşină, îl vizualizăm jucându-se cu o maşinuţă, însă acest clip este pe cale să ne demonstreze altceva. În spatele volanului se află un irakian în vârstă de trei ani, asta dacă ar fi să dăm crezare descrierii videoclipului.

Indiferent de vârsta băiatului acesta este mult prea mic pentru a conduce singur o maşină, doar că el nu doar conduce ci chiar face şi nişte burnout-uri. Deşi nici măcar nu este suficient de înalt pentru a ajunge la pedalele BMW-ului, el a fost lăsat singur la volan, punându-şi în pericol viaţa, a sa cât şi a celorlalţi. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.