Un Range Rover Evoque special, de la Merdad Collection

Tunerul britanic Merdad Collection a pus mâna pe SUV-ul crossover al conaţionalilor de la Range Rover, pe care l-a modificat semnificativ din punct de vedere estetic.

Un Range Rover Evoque special, de la Merdad Collection Un Range Rover Evoque special, de la Merdad Collection

Merdad Collection este un nume celebru printre amatorii de tuning mai mult sau mai puţin extrem. Iar asta, pentru că tunerul britanic lucrează la un nivel înalt, iar printre "victimele" lui se numără VIP-uri ale industriei auto.

Ignorând total modelele entry-level ale oricărei mărci, atenţia celor de la Merdad Collection se îndreaptă asupra unor nume precum fi McLaren MP4-12C, Porsche 911 Turbo Cabriolet, Porsche Cayenne sau chiar cel mai nou membru al familiei, Range Rover: nonconformistul Evoque.

Mezinul crossover coupe a primit denumirea Mer-Nazz şi un kit exterior care amplifică look-ul extravagant al maşinii. Primul lucru ce atrage atenţia sunt jantele de 22 inchi, disponibile în două tipuri, pe care le-a primit Range Rover Evoque.

Calandrul a fost "curaţat" de elementele de identificare tipice Range Rover, iar în locul clasicelor litere de deasupra candrului a apărut inscripţia Merdad, care îţi aminteşte faptul că nu ai de-a face cu un Evoque de serie, chiar dacă performanţele tehnice au rămas nealterate.

Capota are acum prize de aer de inspiraţie racing, iar barele de protecţie se asortează şi ele trendului sportiv aplicat maşinii. Nu în ultimul rând, pragurile laterale vin să întregească imaginea de băiat rău pe care Merdad Collection a încercat, cu succes, să i-o aplice micului Range.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.