Un Range Rover pe plaja de la Mamaia

Accidentul în care doi oameni au fost călcaţi de un X5, pe plaja din Costineşti, se poate repeta oricând. Luni dimineaţa, câţiva turişti au filmat la Mamaia un şofer care făcea o cursă cu un Range Rover în viteză, direct pe nisip, printre şezlonguri şi cearsafuri.

Şoferul, care conducea o maşină cu numar de Bucureşti, a fost cât pe ce să spulbere o familie care se plimba pe malul mării. Oamenii au reuşit să filmeze maşina care mergea cu viteza destul de mare. La un moment dat, şoferul o ia prin apa, trece foarte aproape de câţiva turişti, însă nici măcar nu se opreste să vadă ce se întamplă. Mai multe puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.