Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader – VIDEO

Autor: ProMotor 12 feb. 2019 Știri auto
Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader – VIDEO

În ultima perioadă a apărut o modă ciudată în industria automobilelor: maşini obişnuite sunt transformate în vehicule de teren. Acum o lună am văzut cum arată cel mai accesibil Mercedes-Benz ML 6×4 Pickup. În Turcia însă a apărut ceva şi mai interesant. Este vorba de un Renault 12 cu şenile.

Clipul de mai jos nu conţine subtitrări în limba engleză, dar din imagini se pare că proprietarul a construit maşina din piese de oţel şi patru roţi de maşini pe fiecare parte. Pentru a controla vehiculul, există pedale de acceleraţie şi frână, dar în locul unui volan există două manete care controlează direcţia.

Este greu de ştiut cât de capabilă este maşina în offroad, deoarece acest videoclip arată câteva imagini cu interiorul şi că se deplasează pe zăpadă.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide