Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader - VIDEO

Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader

Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader - VIDEO Un Renault 12 din 1977, transformat într-un off-roader - VIDEO

În ultima perioadă a apărut o modă ciudată în industria automobilelor: maşini obişnuite sunt transformate în vehicule de teren. Acum o lună am văzut cum arată cel mai accesibil Mercedes-Benz ML 6×4 Pickup. În Turcia însă a apărut ceva şi mai interesant. Este vorba de un Renault 12 cu şenile.

Clipul de mai jos nu conţine subtitrări în limba engleză, dar din imagini se pare că proprietarul a construit maşina din piese de oţel şi patru roţi de maşini pe fiecare parte. Pentru a controla vehiculul, există pedale de acceleraţie şi frână, dar în locul unui volan există două manete care controlează direcţia.

Este greu de ştiut cât de capabilă este maşina în offroad, deoarece acest videoclip arată câteva imagini cu interiorul şi că se deplasează pe zăpadă.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.