Un rus beat vs Infiniti FX. 1-0 pentru biped

Înregistrarea video probabil ar fi haioasă dacă nu ar aduce aminte de apucăturile unor conaţionali ajunşi pe litoralul românesc.

Nu sunt multe de comentat. Totuşi surprinde încăpăţânarea SUV-ului nipon de a se extrage din apă până în momentul în care cel de la volan crede că a cumpărat un amfibiu. Există specimene care îmi confirmă în fiecare zi faptul că înfiinţarea unor rezervaţii nu ar fi o idee chiar aşa de rea în final. Hollywood-ul ar da faliment dacă s-ar realiza un reality show într-o astfel de rezervaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.