Un scurt reminder de cât de tare este Koenigsegg One:1: record nou la Spa

Koenigsegg reuşeşte să-şi întreacă propriul record şi să stabilească un record absolut pe circuitul de la Spa, în ciuda tuturor impedimentelor.

Un scurt reminder de cât de tare este Koenigsegg One:1: record nou la Spa Un scurt reminder de cât de tare este Koenigsegg One:1: record nou la Spa

După ce a fost făcut public de către creatorul său, Christian von Koenigsegg, la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut, One:1 a trecut la a demonstra că raportul CP/kilogram de 1:1 are aplicaţii serioase.

Din păcate pentru domnul Koenigsegg, încercarea de a stabili un record pe Nürburgring nu a ajuns să se materializeze, pentru că au apărut disputatele restricţii de viteză. Aşa că Christian şi-a concentrat atenţia către Spa.

După ce luna trecută a reuşit un timp pe tur de 2:33.26 - cu circa cinci secunde mai bun decât McLaren P1 şi cu şapte mai rapid decât Porsche 918 Spyder -, One:1 s-a întors pe circuitul belgian pentru încă o încercare. Din nefericire, de data aceasta circuitul a trebuit împărţit cu alţii, iar restricţia de sunet apărută ca din senin (şi care a necesitat modificări ale evacuării, care au alterat performanţele) nu a fost nici ea de ajutor.

Cu toate astea, One:1 a reuşit să livreze un timp de 2:32.14. Koenigsegg a demonstrat, încă o dată, că produsul lor nu este bun doar la recorduri 0-300-0 km/h fără mâini pe volan, ci se descurcă şi pe viraje.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.