Un sfert de secol de Land Rover Discovery, sărbătorit cu ajutorul proprietarilor. VIDEO

Producătorii auto au, de obicei, bugete imense pentru a-şi promova produsele şi campaniile. Cel mai probabil, şi Land Rover are un asemenea buget pentru aniversarea a 25 de ani de Discovery, dar de data aceasta, britanicii au ales să meargă pe mâna celor care experimentează lumea Land Rover în fiecare zi: proprietarii.

Un sfert de secol de Land Rover Discovery, sărbătorit cu ajutorul proprietarilor. VIDEO Un sfert de secol de Land Rover Discovery, sărbătorit cu ajutorul proprietarilor. VIDEO

Land Rover Discovery a împlinit, în 2014, un sfert de secol de existenţă în care a fost construit în peste un milion de exemplare şi a ajuns în cele mai îndepărtate regiuni ale lumii.

Pentru a sărbători acest eveniment, britanicii de la Land Rover au lansat o provocare pentru proprietarii de Discovery din lumea întreagă: trimiteţi-ne filmuleţe cu maşinile voastre în diferite situaţii, iar noi vom face un clip cu toate.

În cele din urmă, au fost trimise peste 1.000 de filmări care au totalizat mai mult de 100 de ore, aşa că în videoclipul final au rămas doar secţiuni din experienţele a 70 de proprietari din 24 de ţări.

Dacă ne întrebi pe noi, o să îţi spunem că e reclama perfectă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.