Un şofer a fost filmat în timp ce se deplasează pe contrasens, pe banda de urgenţă. Ce au declarat cei de la 112 - VIDEO

În clipul video se vede cum maşina circulă pe banda de urgenţă de pe contrasens.

Un şofer a fost filmat în timp ce se deplasează pe contrasens, pe banda de urgenţă. Ce au declarat cei de la 112 - VIDEO Un şofer a fost filmat în timp ce se deplasează pe contrasens, pe banda de urgenţă. Ce au declarat cei de la 112 - VIDEO

Încă un şofer care este filmat circulând pe contrasens. O maşină a fost filmată, miercuri, în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, în dreptul localităţii Ghermăneşti, din judeţul Ilfov. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112, dar nu au reuşit să-l găsească pe şofer, transmite MEDIAFAX.

Bărbatul care a filmat scena a sesizat incidentul la 112. Între timp şoferul filmat a ieşit de pe autostradă către localitatea Ghermăneşti, înainte de a produce o tragedie,.

VIDEO

„Am avut un apel pe 112 că un cetăţean se deplasează pe contrasens, către Bucureşti, la km 34. Am avut un echipaj la km 62, unde se închide un drum tehnologic, a plecat de acolo, am avut şi spre Bucureşti echipaj, nu s-a identificat niciun şofer pe contrasens”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentantul Biroul de Poliţie Autostrada A3.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.