Un şofer a fost ucis pentru că avea cutie de viteze manuală

Un şofer a fost ucis de hoţii care au încercat să-i fure maşina...

Un şofer a fost ucis pentru că avea cutie de viteze manuală Un şofer a fost ucis pentru că avea cutie de viteze manuală

Un şofer din Houston, Texas, a fost ucis de hoţii care au încercat să-i fure maşina, pentru un motiv cel puţin ciudat: avea cutie de viteze manuală. Carscoops.com raportează că Pedro Aguilar, de 47 de ani, se afla în faţa casei sale când doi bărbaţi s-au apropiat de maşina lui şi au încercat să i-o fure.

Cei doi tineri nu ştiau să manevreze o maşină cu transmisie manuală aşa că l-au împuşcat pe proprietar şi au fugit de la locul faptei. Poliţia spune că cei doi făptaşi nu au fost prinşi încă.

Ceea ce face ca povestea să fie şi mai tragică este că în urmă cu doar doi ani, Aguilar şi-a adus întreaga familie în SUA din El Salvador, în încercarea de a scăpa de violenţele din ţara de origine.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.