Un şofer a provocat un accident după ce nu a mai găsit frâna printre gunoaiele din maşină - FOTO

Dezastrul din maşina unui şofer a ajuns viral pe internet.

Un şofer a provocat un accident după ce nu a mai găsit frâna printre gunoaiele din maşină - FOTO Un şofer a provocat un accident după ce nu a mai găsit frâna printre gunoaiele din maşină - FOTO

Poliţia din Hampshire, Anglia, a fost chemată la locul unui accident uşor dintre două maşini. Un şofer care a parcat maşina pe marginea drumului nu a mai găsit frâna de mână printre gunoaiele din maşină, şi nu a mai putut opri autoturismul, provocând astfel o tamponare uşoară.

După cum se poate vedea în imagini, această Toyota Previa este plină cu tot felul de gunoaie. De la peturi şi pungi de cumpăraturi, la plante şi chiar obiecte de îmbrăcăminte. Există gunoaie chiar şi sub pedale, poate cel mai sensibil loc din maşină. Odată intrate obiecte sub pedala de frână există posibilitatea de a provoca un accident şi mai grav decât cel de faţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.