Un şofer a scos cuţitul la un trecător care i-a atras atenţia că a lovit o maşină în timp ce parca - VIDEO

Câinele s-a pus între stăpân şi agresor, iar cel ameninţat a putut să se retragă

Un şofer a scos cuţitul la un trecător care i-a atras atenţia că a lovit o maşină în timp ce parca - VIDEO Un şofer a scos cuţitul la un trecător care i-a atras atenţia că a lovit o maşină în timp ce parca - VIDEO

Un şofer din Timişoara a ameninţat cu cuţitul un trecător care i-a atras atenţia că i-a lovit maşina în timp ce parca.

Timişoreanul ameninţat ieşise să îşi plimbe câinele când a observat că un şofer încerca să parcheze. În timpul manevrelor, conducătorul auto i-a lovit maşina celui care plimba animalul. Acesta din urmă i-a bătut în geam pentru a-i atrage atenţia, iar şoferul a scos cuţitul.

Cel de la volan a coborât din autoturism având un cuţit în mână şi a început să îl ameninţe. Câinele s-a pus între stăpân şi agresor, iar cel ameninţat a putut să se retragă câţiva paşi şi a cerut ajutor la 112.

În cele din urmă, agresorul a urcat în maşină şi a plecat. Scena a fost filmată de alt cetăţean care a asistat la scenă. 

VIDEO

Sursă: hotnews.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.