Un şofer agresiv, ”pus la punct” de doi tirişti. VIDEO

Prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet de către şoferul unui TIR, putem vedea ce păţeşte conducătorul unui Renault ...

Un şofer agresiv, ”pus la punct” de doi tirişti. VIDEO
Un şofer agresiv, ”pus la punct” de doi tirişti. VIDEO

 


Într-un filmuleţ postat pe internet de către şoferul unui TIR, putem vedea ce păţeşte conducătorul unui Renault care încalcă linia continuă şi taie calea unui alt TIR, incidentul având loc în zona Oituz-Breţcu, informează Adevarul.ro.

Cei doi şoferi de camioane au comunicat prin staţie, îndemnândul pe cel care conducea în faţă să-l blocheze pe şoferul care a încălcat legea. Cel din autoturismul Renault încearcă să se strecoare pe contrasens, ajungând în şanţ, de unde apoi reuşeşte să reintre pe carosabil. Întregul incident poate fi văzut în filmuleţul de mai jos.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.