Un şofer ajunge de râsul cailor că nu e în stare să parcheze :)

Reclamele VW sunt mereu No.1

Un şofer ajunge de râsul cailor că nu e în stare să parcheze :) Un şofer ajunge de râsul cailor că nu e în stare să parcheze :)

Ne plac VW-urile dar parcă mai mult ne plac reclamele despre şi cu VW-uri. Ultima, fără exagerare şi cu riscul de a fi clişeistici, este ge-ni-a-lă! Nişte cai râd într-un manej de un şofer care nu reuşeşte să parcheze o maşină cu remorcă. Caii amuţesc însă când un alt şofer este iscusit şi totul pare o joacă datorită noului sistem VW Tiguan de ghidaj pentru remorci.

ULTIMA RECLAMĂ VOLKSWAGEN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.