Un şofer de TIR urcat beat la volan a distrus 9 maşini în Iaşi - VIDEO

Capul de tractor a intrat pe trotuar, a doborât un copac, apoi a lovit maşinile parcate.

Un şofer de TIR urcat beat la volan a distrus 9 maşini în Iaşi - VIDEO Un şofer de TIR urcat beat la volan a distrus 9 maşini în Iaşi - VIDEO

Un şofer de TIR urcat beat la volan a distrus 9 maşini, în Iaşi, după ce a pierdut controlul volanului, informează Ziarul de Iaşi.

Capul de tractor a intrat pe trotuar, a doborât un copac, apoi a lovit maşinile aflate în parcarea unei companii. Bărbatul aflat la volan nu a fost rănit.

Incidentul a avut loc ieri, în prima parte a zilei, într-o parcare dintr-o zonă industrială din Iaşi, aflată la ieşirea din oraş. Bărbatul a lovit nouă maşini, unele fiind avariate grav, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii l-au verificat cu etilotestul pe bărbat şi au descoperit că şoferul o alcoolemie de avea 1,04 mg alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.