Un şofer din Capitală încearcă să intimideze nişte biciclişti cu un pistol - VIDEO

Unele surse au precizat că bărbatul a fost identificat şi, în prezent, se fac cercetări.

Un şofer din Capitală încearcă să intimideze nişte biciclişti cu un pistol  - VIDEO Un şofer din Capitală încearcă să intimideze nişte biciclişti cu un pistol - VIDEO

Poliţiştii fac cercetări după ce un şofer din Capitală a avut o altercaţie cu un biciclist pentru că ar fi încurcat circulaţia, apoi acesta a ieşit din maşină şi a îndreptat un pistol spre el şi spre ceilalţi biciclişti care-l însoţeau, însă fără să-l folosească. Bărbatul a fost identificat.

În seara zilei de marţi, în zona staţiei de metrou Timpuri Noi din Capitală, un şofer s-a arătat deranjat că mai mulţi biciclişti ar fi încurcat circulaţia şi a avut o altercaţie cu unul dintre aceştia.

Ulterior, bărbatul a coborât din maşină şi a îndreptat spre aceştia un pistol, însă fără să-l folosească. Şoferul s-a urcat înapoi în maşină şi a continuat drumul, au precizat surse din poliţie pentru MEDIAFAX.

Aceleaşi surse au precizat că bărbatul a fost identificat şi, în prezent, se fac cercetări. 

VIDEO

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.