Un şofer distruge un Ferrari de peste 200.000 de euro în timp ce face o manevră prostească - VIDEO

Probabil că umezeala de pe şosea a făcut ca maşina să piardă aderenţa când şoferul a apăsat pedala de acceleraţie până la podea.

Un şofer distruge un Ferrari de peste 200.000 de euro în timp ce face o manevră prostească - VIDEO Un şofer distruge un Ferrari de peste 200.000 de euro în timp ce face o manevră prostească - VIDEO

Şoferul unui Ferrari a fost filmat în timp ce îşi distruge maşina de 200.000 de lire sterline (aproximativ 222.000 de euro).

Filmările arată un Ferrari F458 Spider roşu care încearcă să se înscrie pe o autostradă, însă la un moment dat pierde controlul volanului şi intră în protecţia de metal aflată pe marginea soselei.

Probabil că umezeala de pe şosea a făcut ca maşina să piardă aderenţa în momentul în care şoferul a apăsat pedala de acceleraţie până la podea.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.