Un şofer în vârstă de 15 ani a accidentat doi pietoni cu o maşină neînmatriculată. Câte alte reguli a mai încălcat

Şoferul era un tânăr de 15 ani, băut, care conducea o maşină neînmatriculată.

Un şofer în vârstă de 15 ani a accidentat doi pietoni cu o maşină neînmatriculată. Câte alte reguli a mai încălcat Un şofer în vârstă de 15 ani a accidentat doi pietoni cu o maşină neînmatriculată. Câte alte reguli a mai încălcat

Două fete, cu vârste de 4 şi 13 ani, au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o maşină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, judeţul Bistriţa-Năsăud. După impact, şoferul a ajuns cu maşina în şanţ şi apoi a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp. 

Şoferul era un tânăr de 15 ani, băut, care conducea o maşină neînmatriculată, scrie MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că maşina pe care autorul accidentului a abandonat-o răsturnată într-un şanţ nu este înmatriculată, iar plăcuţele care erau aplicate sunt expirate.

„Totodată, în urma investigaţiile efectuate, poliţiştii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis poliţiştii bistriţeni.

Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.