Un şofer inconştient încearcă să scoată un motociclist de pe drum

Un şofer american încearcă să scoată de pe drum un motociclist undeva în statul Kentucky. Colegul motociclistului a filmat însă toată scena.

Un şofer inconştient încearcă să scoată un motociclist de pe drum Un şofer inconştient încearcă să scoată un motociclist de pe drum

Supărat că a fost depăşit într-o zonă de drum cu linie dublă continuă, şoferul camionetei Ford F-150 încearcă să îl scoată de pe drum pe motociclistul prea îndrăzneţ. Stupidul incident care se putea termina urât s-a petrecut pe un drum secundar din Bracken County, Kentucky.

Camioneta se deplasa cu o viteză mai redusă decât cea a motocicliştilor aşa că primul motociclist depăşeşte dar şoferul încearcă să îl scotă de pe drum fără scrupule. Apoi porneşte în urmărirea motociclistului. După o mică urmărire şoferul şi cei doi motociclişti se opresc şi urmează o confruntare verbală încinsă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.