Un şofer „născut-viu în Ducatul lui Glad” a luat amenzi de 3.900 de lei în timp record

Autor: ProMotor 05 iun. 2019 Știri auto
Un şofer „născut-viu în Ducatul lui Glad” a luat amenzi de 3.900 de lei în timp record

Un bărbat de 47 de ani din Timişoara a reuşit să adune amenzi de aprope 3.900 de lei, într-un mod rar întâlnit.

Bărbatul a fost depistat încălcând legislaţia pe linie de circulaţie rutieră şi parcând într-un loc interzis, dar a fost sancţionat şi pentru că le-a prezentat poliţiştilor locali din Timişoara un ”Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu” şi le-a adresat poliţiştilor cuvinte şi expresii jignitoare.

Astfel, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au identificat şi luat măsurile legale în cazul unui bărbat depistat în mai multe rânduri încălcând legislaţia pe linie de circulaţie rutieră şi care a refuzat să îşi dea datele de identificare reale. Cel în cauză are 47 de ani, este din Timişoara, şi a fost surprins de şase ori anul acesta staţionând cu un autovehicul marca Hyundai, cu numere de Hunedoara, în locuri interzise în zona centrală a municipiului Timişoara, în Piaţa Libertăţii şi pe str. Carol Telbisz.

Potrivit poliţiei, bărbatul a încercat să scape de sancţiuni în momentul în care a fost depistat de poliţiştii locali legitimându-se cu un ”Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”, care prezintă fotografie, dar nu are datele de identificare reale. Cel în cauză a fost însă identificat şi sancţionat atât conform OUG 195/2002 pentru staţionare în locuri interzise, cât şi conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare şi pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, adunând sancţiuni în valoare de 3885 lei.

Actul bărbatului este ilegal şi prezintă numele, familia, neamul şi statul Dacia/Geţia/Tracia, Ducatul lui Glad.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide