Un şofer neîndemânatic loveşte o Tesla de patru ori la rând! – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 27 sept. 2019 Știri auto
Un şofer neîndemânatic loveşte o Tesla de patru ori la rând! – VIDEO

Din când în când, vedem pe net filmuleţe în care apar maşini conduse atât de prost încât ne întrebăm dacă nu cumva este vorba de clipuri regizate. Pare imposibil ca cineva care a obţinut legal un permis auto să conducă atât de prost. Repetă la nesfârşit o manevră greşită, numai pentru a fi uimit să constate că rezultatul nu se schimbă de la o încercare la alta. Lovesc alte maşini care par imposibil de atins în mod normal. Într-un cuvânt, sunt praf. 

Şi totuşi, astfel de şoferi chiar există, după cum dovedeşte acest clip filmat de sistemul Tesla Sentry Mode, un fel de cameră de bord mai extravagantă cu care sunt dotate maşinile Tesla. Dacă aş fi avut aşa ceva montat pe maşină, aş fi ştiut cine mi-a mototolit cele două portiere de pe partea dreaptă a maşinii în nenumărate locuri, la nici o săptămână după ce am condus-o acasă din curtea dealerului. E bine de ştiut că tehnologia avansează, iar şoferul acestei Tesla poate acum să găsească şoferul acestui Saturn Ion.

Cel care a postat videoclipul vorbeşte de „o femeie”, dar este imposibil de confirmat acest lucru, ar putea fi la fel de bine vorba de un bărbat cu părul lung. Persoana respectivă încearcă să iasă cu spatele din locul de parcare, de patru ori bara din faţă a maşinii sale lovind partea laterală a maşinii Tesla. Să faci acelaşi lucru de patru ori la rând şi să te aştepţi la rezultate diferite de fiecare dată este o prostie, desigur. Din păcate, videoclipul se opreşte brusc, astfel că nu putem vedea prin ce minune şoferul maşinii Saturn a putut părăsi parcare sau dacă nu cumva a consumat toată benzina din rezervor repetând la nesfârşit aceeaşi manevră.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide