Un şofer prins băut la volan a leşinat în timp ce sufla în etilotest - VIDEO

Un şofer băut, oprit pe autostrada Soarelui pentru un control de rutină, a leşinat în momentul în care agenţii i-au cerut să sufle în etilotest.

Un şofer prins băut la volan a leşinat în timp ce sufla în etilotest - VIDEO Un şofer prins băut la volan a leşinat în timp ce sufla în etilotest - VIDEO

Un şofer prins băut la volan a leşinat în timp ce a fost pus să sufle în aparatul etilotest.

Evenimentul a avut loc pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti. Aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,17 mg alcool în aerul expirat, iar şoferul a rămas fără permis pentru 90 zile.

După ce şi-a revenit, omul legii l-a înştiinţat că îl duce imediat la spital, pentru identificarea valorii alcoolului din sânge, informează observator.tv.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.