Un şofer român a primit două amenzi consistente. Cu banii ăştia îşi putea cumpăra o supermaşină

El a fost prins de autorităţi ...

Un şofer român a primit două amenzi consistente. Cu banii ăştia îşi putea cumpăra o supermaşină Un şofer român a primit două amenzi consistente. Cu banii ăştia îşi putea cumpăra o supermaşină

Un şofer român de camion a primit două amenzi consistente în Danemarca - aproximativ 60.000 de euro. El a fost prins de autorităţile daneze că a umblat la tahografele maşinilor pe care le conducea aşa încât acestea nu înregistrau timpii reali de odihnă şi condus.

Românul a fost prins prima dată în oraşul Vojens, iar poliţiştii au descoperit că tahograful nu funcţiona corespunzător. Pentru asta şoferul s-a ales cu permisul suspendat, sechestru pe camion şi a o amendă de 349.000 de coroane daneze, aproximativ 45.000 de euro

După o zi, în oraşul danez Padborg, acelaşi şofer a fost prins din nou la volanul altui camion. De această dată a fost de amendat cu 100.000 de coroane daneze, echivalentul a peste 13.000 de euro. Poliţia daneză a confiscat camioanele până când şoferul român va achita amenzile care totalizează în jur 60.000 de euro.

Sursă: Adevărul.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.