Un şofer şi-a cumpărat o maşină cu care „să-şi facă treaba”, însă era să moară incendiat chiar în ea

Accidentul s-a petrecut zilele trecute ...

Un şofer şi-a cumpărat o maşină cu care „să-şi facă treaba”, însă era să moară incendiat chiar în ea Un şofer şi-a cumpărat o maşină cu care „să-şi facă treaba”, însă era să moară incendiat chiar în ea

Povestea acestui şofer se poate repeta oricând pentru cei care şi-au cumărat maşini vechi. Bărbatul de 38 de ani şi-a cumpărat această maşină la sfârşitul anului trecut. El a fost la un pas să moară incendiat în ea tocmai după ce o luase de la un service auto unde o avusese la reparat 5 luni de zile.  

Accidentul s-a petrecut zilele trecute pe drumul dintre Câmpina şi Valea Doftanei. Şoferul a sesizat că iese fum de sub capotă şi a decis să oprească la marginea drumului să vadă care este defecţiunea. Când a încercat să iasă din maşină, şi-a dat seama că uşile sunt blocate şi că nimic de la partea electrică nu mai funcţionează. A reuşit să se salveze din maşină în ultima clipă pentru că avusese inspiraţia să nu dea drumul la aerul condiţionat, ci să circule cu geamurile deschise.

Cu ajutorul unor alţi şoferi care a văzut că omul se află în dificultate a ieşit din maşină şi a încercat să stingă focul, de sub capotă. A folosit mai multe stingătoare pe care le primise de la ceilalţi participanţi la trafic, dar în zadar. Incendiul a cuprins întreaga maşină în câteva secunde.

Bogdan Păun susţine că şi-a cumpărat maşina la sfârşitul anului trecut, la mâna a doua. Ştia că maşina are o defecţiune şi că trebuie să schimbe o piesă, dar a tot amânat să ajungă la un mecanic până ce a rămas cu maşina în pană. În ianuarie a apelat la ajutorul unui service auto din Câmpina, iar maşina a rămas aici aproape cinci luni de zile, până ce mecanicii au reuşit să adune toate piesele care trebuiau schimbate şi să repare defecţiunea.

Sursă: Adevărul

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.